Despre noi

Compania noastră a fost înfiinţată în anul 2011. Este o firmă cu capital integral autohton, având ca obiect de activitate:
- importul, comercializarea, plantarea şi exploatarea la maturitate a plantelor energetice, fiind unici distribuitori ai hibridului Paulownia Cotevisa 2 adaptat condițiilor pedoclimatice din Europa. Hibridul Paulownia Cotevisa 2 este arborele cu cel mai mare ritm de creștere din lume: în 4 ani crește cât bradul în 75 ani și cât stejarul și fagul în 35 ani. Este un lemn de esență tare, cu putere calorică de 4211 kcal/kg.
- importul, comercializarea şi plantarea arborilor trufieri
- promovarea şi amplasarea centralelor de gazeificare GreenE a biomasei şi a deşeurilor pentru producerea energiei alternative.
Produsele şi serviciile noastre se adresează atât companiilor şi persoanelor fizice din România, cât şi din alte ţări. Cu ajutorul dumneavoastră dorim să sprijinim şi să ajutăm dezvoltarea surselor de energie regenerabilă.
Activitatea companiei noastre este într-o continuă creştere, astfel am reuşit să lărgim domeniul nostru de activitate, şi să oferim servicii complete. Nu doar comercializăm plantele energetice, ci echipa noastră se ocupă cu expertizarea terenului, plantare şi exploatarea acestor arbori, cât şi de amplasarea unor uzine de gazificare a biomasei şi a deşeurilor, pentru generarea energiei termice şi electrice.
Calitatea produselor noastre este dovedită de certificatul de calitate TUV, certificat şi paşaport european, cât şi de licenţa de comercializare.

 

 Scopul nostru este de a furniza servicii de înaltă calitate şi professionalism, care să ofere soluţiile cele mai bune pentru sprijinirea şi dezvoltarea surselor de energie regenerabilă.

   Misiunea noastră este :