Rólunk

A Paulownia GreenE cég 2011-ben alakult, 100%-os magántulajdonnal, profilja az energianövények hasznosítása, és ennek keretén belül a Paulownia Cotevisa 2 fa kizárólagos forgalmazójaként tevékenykedünk, valamint a Spanyol GreenE cég Romániai valamint Magyarországi képviselőjeként - amely megtervez, megépit és üzembe helyez kulcsrakész Biomassza és Hulladék Gázositó Üzemeket.
A Paulownia GreenE Kft romániai vállalat, de ügyfeleink szerte a világon megtalálhatóak. Bár mi még nem vagyunk jelen minden országban, az üzleti modellünk bárhol elérhető.
Az eltelt időszakban folyamatos és dinamikus fejlődés jellemezte munkánkat, igy nemcsak Romániában, de Magyarországon is jelen vagyunk, és munkánkkal támogatjuk a megújúló energiaforrások fejlesztését.
Cégünk az elmúlt időszakban sikeresen megvalósította a több lábon állás elvét, és tevékenységi körünk folyamatos szélesítésével mára már teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk. Nemcsak a Paulownia Cotevisa 2 fa forgalmazásával foglalkozunk, hanem szakembereink talajmínőség felméréssel foglalkoznak, míg saját csapatunk végzi a fák ültetését és kitermelését.  Igy teljes körű szolgáltatást kínálunk jelenlegi és leendő partnereink számára. Hosszú távú szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink készséggel segítenek minden kérdésük megválaszolásában.
Termékünk minőségét a TÜV minőségi certifikátum, nemzetközileg elismert, európai útlevél, európai minőség bizonyítvány és nemzetközileg elismert kereskedelmi engedély bizonyitja.

Főbb céljaink közé tartozik, hogy Cégünk neve, munkatársaink szakértelme garanciát jelentsen partnereink számára a megbízható, magas színvonalú szolgáltatás tekintetében.