PAULOWNIA

Paulownia  Cotevisa 2:
Paulownia (de asemenea cunoscut şi sub numele de Copacul Prinţesei sau Copacul păsării Phoenix), este copacul de esenţă tare cu cea mai rapidă creştere din lume. Dacă este cultivat în condiţii corecte, el poate ajunge la o înălţime de 20 metri în 3 ani şi totodată recoltabil pentru producţia de cherestea.
Plan de afacere: Pentru a exista rentabilitate este recomandat să se înceapă afacerea cu minim 1 ha de teren. Rentabilitatea creşte cu cât suprafaţa de teren este mai mare.

 

 

 

Servicii: Echipa noastra va ofera servicii complete, de la expertiza si analiza terenului, plantare, exploatare, cat si asistenta de specialitate pe toata perioada contractului.

 

 

 

Preţ: Comanda minimă este de 300 buc puieţi (pentru plantarea pe 0,5 ha teren). Preţul a 300 buc puieţi Paulownia este de 1800 EUR cu TVA inclus. Această comandă minimă a fost stabilită pentru eficientizarea costului la exploatare.

 

Galerie foto: Paulownia este o specie nou creată, testată şi recunoscută pe plan internaţional de specialişti în domeniu. Această specie nu se poate multiplica, prin urmare nu este o invazivă, indiferent unde este cultivată în lume.

 

 

 

Dorim să atragem atenţia asupra faptului că Paulownia Cotevisa 2 este un hibrid adaptat condiţiilor pedoclimatice din Europa. Paulownia Tomentosa NU este o specie indigenă si NU este hibrid, rezistă le temperaturi de până la – 18 grade, iar ritmul de creştere şi calitatea lemnului nu este la fel ca şi a hibridului Cotevisa 2. S-a încercat aclimatizarea acestor plante la condiţiile din România, dar fără succes, aşa cum reiese din următorul studiu: Descărcaţi aici. Postarea acestor informaţii are ca scop informarea corectă a clienţilor.