Preţ

Preţul unui puiet Paulownia Cotevisa 2 este de 6 EUR cu TVA inclus.
Comanda minimă este de 300 buc puieţi Paulownia  – pentru 0,5 Ha teren. Avem această comandă minimă, pentru că, după 4, 7 respectiv 10 ani, compania noastră va exploata aceşti arbori, iar costurile sunt suportate de către noi. La fiecare exploatare vă vom plăti 40-50-60 euro/arbore ajuns la maturitate.

Oferim clienţilor interesaţi de cultivarea arborilor Paulownia o finanţare de până la 40% din costurile totale ale înfiinţării unei plantaţii. Finanţarea se referă la suportarea din partea companiei noastre a unor cheltuieli din costurile înfiinţării plantaţiei. Nivelul finanţării se negociaza cu fiecare client în parte!

 

Preţ/buc pentru o cantitate mai mică decât 300 buc puieţi:

Venit (calcul pe 1 ha)

După 4 ani de la plantare, echipa Paulownia va merge şi va exploata arborii de pe terenul Dvs. Pentru fiecare arbore ajuns la maturitate va vom plăti 40 EUR.
După exploatare arborele se regenerează.
La 7 ani de la plantare vom merge iar să exploatam arborii – pentru fiecare arbore ajuns la maturitate plătim 50 EUR.
In al 10-lea an de la plantare, arborii se exploateaza din nou – platim 60 EUR/arbore ajuns la maturitate.
În cazul în care arborele nu se regenerează şi a 4-a oara, extragem şi rădăcinile din pământ, pentru care plătim 15 EUR / buc.

Condiţii teren

Terenul trebuie să corespundă următoarelor detalii:

 

Pregatire teren

Înainte de plantare terenul trebuie pregatit:

 

Expertiză teren

  1. În cazul deplasării expertului nostru la teren cartare şi analiză:  tarif:  0.95 lei/km calculat dus-întors din Cluj-Napoca.
  2. În cazul în care solul pentru analiză este adus sau trimis de client:  tarif: 20 ron/analiză cu tva (ex.dacă trimite 3 mostre costul va fi 60 ron cu tva inclus)
  3. În cazul în care transportul expertului este asigurat de client:   tarif: 50 ron/zi plus 15 ron/analiză cu tva  (ex. dacă vor fi cartate 3 mostre costul va fi 45 ron cu tva inclus)
  4. Cel mai mic tarif pentru deplasarea expertului la teren cartare şi analiza este de 100 ron cu tva inclus.

Plantare

Compania noastră efectuează plantarea puieţilor. Plantarea costă 500 EUR + TVA /ha. Garantăm că toţi puieţii se vor prinde 100%. Opţional se amplasează o folie neagră pentru a impiedica alte plante să crească pe lângă Paulownia. Costul foliei este de 75 EUR/ha, iar manopera pentru amplasarea foliei este de 250 EUR + TVA/ha.

 

Contracte

Vă oferim contracte pe termen lung, pentru:

1. vânzare-cumpărare puieţi

2. vânzare – cumpărare arbori ajunşi la maturitate (contract de desfacere)